19 april 2013

Gåva

Jag och Rebecca håller som bäst på att hjälpa skolan göra en skoltidning, vilken kommer vara färdig för tryck nu i dagarna. Vi har lite pengar för att kunna trycka några exemplar till eleverna, men personalen har en dröm större en så. De skulle vilja trycka upp ännu fler exemplar så att eleverna kan få ett varsitt, men så de ändå har tidningar kvar att sälja för att få in lite pengar till skolan. De vill ha en stor fest för att lansera tidningen, bjuda in lite gäster och bjuda alla elever på god mat och dryck.

Vi är taggade, lärarna är taggade, eleverna vet ingenting, och vi saknar pengar. Om du känner att du gärna skulle vilja sponsra detta med någon krona eller två får du jättegärna höra av dig så kan du få mitt kontonummer. Detta är inget världsomvälvande som radikalt kommer att förändra någons liv. Det är inget som kommer stoppa barnadödligheten, och det är inget husbygge i Rumänien. Men för skolan kan det betyda oändligt mycket att kunna få in lite mer pengar genom att sälja skoltidningen, och för många av eleverna kan detta bli första gången de får äta något annorlunda eller dricka en läsk.

Som sagt. Känner du att detta är något du vill ta del av eller bara vill veta lite mer, hör av dig i en kommentar, via mejl eller Facebook. Ingen summa är för liten, särskilt inte som hundra svenska kronor genast blir 40 000 här. Hur bra som helst.

Och som bonus till detta kanske lite tråkiga inlägg kan ni få en liten skakig film som jag klippte ihop lite snabbt för några veckor sedan. Jag kommer sakna dessa ungar alltså.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar